Favourite product: Wigo Europe hair dryer

Nu vi er ved hårliret, så må jeg lige skamrose min Wigo hårtørrer. Jeg købte den for en 4-5 år siden efter at have læst et tip i et dameblad.

Foto: Mette Bassett

Her var nemlig et personligt råd fra en hårstylist, som mente, at alle burde investere i en professionel hårtørrer. Jeg købte min hos Stuhr i Købmagergade for omkring 950 kr., men der er tit gode tilbud online. Og jeg knuselsker den. Så meget at en af knapperne er knækket af (burde ikke ske til den pris). Det tager kun 5 minutter at tørre håret og det bliver lækkert luftigt og fyldigt. Jeg kommer aldrig til at gå tilbage til billige hårtørrere.

English: I just wanted to tip you about the one hair product that I can’t live without. 4-5 years ago I read about the Wigo Europe professional hair dryer in a women’s magazine. This personal tip from a hair professional caught my eye and I decided to go for it.

The Wigo hair dryer cost around 100 pounds and I bought it from a salon (you can also find realy good online deals). And I just love it, so much in fact that one of the buttons broke (that really shouldn’t happen at this price). But it still works and I use it every day. It only takes 5 minutes to dry my hair and leaves it feeling very voluminous.

7 responses to “Favourite product: Wigo Europe hair dryer

 1. enig men hvor køber man Wigo her i Dk eller i det hele taget EU ?

 2. Ja, jeg er sikker på det er fint.

  Som de selv skriver: “Klimadebatten har også gjort indtryk hos Wigo. Derfor er motoren kun på 1700W. Men på grund af en yderst effektiv udnyttelse af varmen, tørrer den håret både hurtigt og effektivt.”

  • tak 🙂 hjælp
   ! har talt med 2 saloner, der oplyser mig de ikke kan skaffe Wigo og jeg kan ikke købe den online fordi jeg ikke er en salon….kan man ikke købe Wigo som privat webshop anywhere ?

 3. aner det desværre ikke…

  • har du hørt om Philips 2300 w 599,- sku være god ? set i In reklame…åh jungle og gider bare ikke dårlige hårtører

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s